Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Εθνικιστικός παλμός στην εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής στην Ασπροβάλτα




Το Σάββατο 4 Μαΐου και  με την παρουσία δεκάδων κατοίκων της        περιοχής, πραγματοποιήθηκε στην Ασπροβάλτα εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής με ομιλητές τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Π.Κ.Μ. Νικόλαο Χρυσομάλλη και τον υποψήφιο  Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Αρτέμη Ματθαιόπουλο.




Ο συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος , επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλονίκη», κατά την παρέμβασή του αναφέρθηκε στον καλό και δύσκολο αγώνα που διεξάγουν οι αυτοδιοικητικοί συνδυασμοί της Χρυσής Αυγής ενόψει των  επικείμενων εκλογών , εν μέσω συνομωσίας σιωπής και αποκλεισμού και έχοντας απέναντι το σύνολο του παλαιού πολιτικού κατεστημένου. Ταυτόχρονα σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ενώ επεσήμανε ότι , παρά τις αντιξοότητες , τις συκοφαντίες και την πολεμική του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής ,ο αγώνας του Κινήματος πρόκειται να είναι νικηφόρος σε κάθε επίπεδο.


Εν συνεχεία ο επικεφαλής της «Ελληνικής  Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία , συναγωνιστής Νικόλαος Χρυσομάλλης , αφού έκανε μια σύντομη αναδρομή στην παρουσία  του συνδυασμού στην αυτοδιοίκηση κατά την τελευταία πενταετία , στηλιτεύοντας ταυτόχρονα τα πεπραγμένα της διοίκησης Τζιτζικώστα ,ανέπτυξε το πρόγραμμα  που έχει καταρτίσει η Ελληνική Αυγή και τις προτάσεις της σχετικά με την Κεντρική Μακεδονία , ειδικότερα όσον αφορά στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.


Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Π.Κ.Μ. ιδιαίτερα στάθηκε και στο ζήτημα της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών , επισημαίνοντας την υποκριτική στάση του εκλεκτού της Νέας Δημοκρατίας , Απόστολου Τζιτζικώστα ,στο συγκεκριμένο θέμα , ο οποίος αφενός μεν παρουσιάζεται στους πολίτες ως όψιμος μακεδονομάχος αφετέρου δε αποδέχεται την στήριξη ενός κόμματος το οποίο από δεκαπενταετίας και πλέον υποστηρίζει την θέση της σύνθετης ονομασίας των Σκοπίων .


            Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησαν ερωτήσεις και διάλογος μεταξύ των συναγωνιστών και των παριστάμενων πολιτών , με ιδιαίτερες αναφορές στις πολιτικές εξελίξεις αλλά και σε θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.



       Η θερμή υποδοχή την οποία επεφύλαξαν στο κλιμάκιο των συναγωνιστών της Ελληνικής Αυγής οι κάτοικοι της Ασπροβάλτας ,αποδεικνύει την ολοένα και αυξανόμενη δυναμική του Κινήματος στην Μακεδονία και αποτελεί προάγγελο της επερχόμενης νίκης των αυτοδιοικητικών συνδυασμών της Χρυσής Αυγής στις επικείμενες εκλογές.


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου