Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» παντού! Ενημερωτικές δράσεις σε Σέρρες ,Χαλκιδική, Ημαθία.




Σε εκτεταμένες ενημερωτικές δράσεις οι οποίες καλύπτουν ολόκληρη την κεντρική Μακεδονία προβαίνουν  κλιμάκια συναγωνιστών σε καθημερινή σχεδόν βάση , προκειμένου να έρθουν σε επαφή με τους πολίτες και να διαδώσουν  το πρόγραμμα και τις πολιτικές θέσεις της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» , σπάζοντας την συνομωσία σιωπής και αποκλεισμού με την οποία μας περιβάλλει το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο.

ΣΕΡΡΕΣ

            





Την Τρίτη 7 Μαΐου , πολυπληθής ομάδα συναγωνιστών και υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων της Π.Ε. Σερρών , με την παρουσία του επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιου περιφερειάρχη Π.Κ.Μ. Νίκου Χρυσομάλλη , μετέβησαν στην κεντρική λαϊκή αγορά στο κέντρο των Σερρών , όπου και διένειμαν προεκλογικό υλικό σε πολίτες και παραγωγούς. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή και δεν ήταν λίγοι αυτοί οι οποίοι έσπευσαν να χαιρετίσουν και να ενθαρρύνουν τους συναγωνιστές μας.

Σημειωτέον ότι κατά τη διάρκεια της δράσης ο Νίκος Χρυσομάλλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τον αντιπρόεδρο του σωματείου των λαϊκών αγορών των παλιννοστούντων-ομογενών «Παναγία Σουμελά», ο οποίος και τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους και οι ομογενείς μας.




 

Η ενημερωτική δράση συνεχίστηκε σε κεντρικούς δρόμους των Σερρών και κυρίως σε εμπορικά καταστήματα , και διήρκεσε αρκετές ώρες προκειμένου τόσο οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι όσο και ο υποψήφιος περιφερειάρχης συναγωνιστής Νίκος Χρυσομάλλης να έρθει σε επαφή με όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας.  


ΙΕΡΙΣΣΟΣ






Την ίδια ημέρα οι συναγωνιστές και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Π.Ε. Χαλκιδικής ,με την παρουσία του γραμματέα της Τ.Ο. Χαλκιδικής συναγωνιστή Στέλιου Χασάπη , μετέβησαν στη λαϊκή αγορά στο κέντρο της Ιερισσού όπου και διένειμαν εκατοντάδες φυλλάδια της «Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία» ,αποσπώντας πολλά θετικά σχόλια από πολίτες και παραγωγούς.

ΝΑΟΥΣΑ




Εκτεταμένη ενημερωτική δράση έλαβε χώρα και στον Κοπανό Νάουσας  από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε. Ημαθίας οι οποίοι μαζί με κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Ημαθίας διένειμαν προεκλογικό υλικό σε διερχόμενους οδηγούς αλλά και σε κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής.

Ο πολιτικός αγώνας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση σε κάθε γωνιά της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας , προκειμένου να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου