Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Η "Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία" παρούσα στις εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα της Ηρωικής Πόλεως της Νάουσας



Η Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία συμμετείχε στις επίσημες εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα της Ηρωικής Πόλεως της Νάουσας.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, συναγωνιστής Νικόλαος Χρυσομάλλης, το μέλος του πολιτικού συμβουλίου, συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης, άπαντες οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Ελληνικής Αυγής του νομού καθώς και πολλοί συναγωνιστές από την Ημαθία , παρέστησαν στη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και στη συνέχεια στην επιμνημόσυνη δέηση στον χώρο της Θυσίας.



Το χριστεπώνυμο πλήθος, βλέποντας τους παρόντες εκπροσώπους της ανθελληνικής και άθεης κυβέρνησης, έψαλε με το πέρας της Δοξολογίας επιδεικτικά και δυνατά το «Μακεδονία ξακουστή», δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την δυσαρέσκειά του για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Στον χώρο της Θυσίας, εκ μέρους της "Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία" κατέθεσε στεφάνι ο συναγωνιστής Νικόλαος Χρυσομάλλης, ενώ εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή κατέθεσε στεφάνι ο συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου