Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Ενημερωτικές δράσεις της "Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία" σε Επανωμή ,Πιερία, Χαλκιδική




Συνεχείς και εκτεταμένες ήταν οι δράσεις των κλιμακίων της "Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία" σε όλες τις   περιφερειακές ενότητες ,το σαββατοκύριακο 4-5 Μαΐου.




Συναγωνιστές της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας,  το πρωί του Σαββάτου, συμμετείχαν μαζικά σε διανομή προεκλογικών φυλλαδίων και έντυπου υλικού της Ελληνικής Αυγής στην Δημοτική Αγορά και σε καταστήματα στο κέντρο της Επανωμής. Ιδιαίτερη θερμή ήταν η ανταπόκριση των πολιτών και των επαγγελματιών οι οποίοι ζητούσαν να ενημερωθούν για τις θέσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού.


Εξίσου θερμής υποδοχής από την τοπική κοινωνία έτυχαν και οι συναγωνιστές της Τ.Ο. Κατερίνης οι οποίοι την Κυριακή διένειμαν ενημερωτικά φυλλάδια στα χωριά Πλατανάκια ,Δίον , Καρίτσα ,Βροντού και Άγιος Σπυρίδων.

Μεγάλη επιτυχία είχε και η εκδήλωση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της Χαλκιδικής στο Δημοτικό Κατάστημα  στα Νέα Φλογητά , η οποία  έλαβε χώρα το Σάββατο. 




Το κλιμάκιο των συναγωνιστών, με επικεφαλής τον γραμματέα της Τ.Ο. Χαλκιδικής Στέλιο Χασάπη ,ενημέρωσε τους περευρισκόμενους για τις θέσεις και το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής  ιδίως σχετικά με θέματα τοπικού ενδιαφέροντος ,ενώ ταυτόχρονα έγινε αναφορά στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. 


Σε κάθε περιφερειακή ενότητα της Π.Κ.Μ.,από άκρη σε άκρη της Κεντρικής Μακεδονίας , τα μηνύματα τα οποία έρχονται προμηνύουν μία μεγάλη Νίκη για τα εθνικιστικά ψηφοδέλτια της "Ελληνικής Αυγής" , μία Νίκη    η οποία θα σηματοδοτήσει την ακόμα πιο δυνατή και ενισχυμένη παρουσία της Χρυσής Αυγής όχι μόνο στην Μακεδονία αλλά και σε ολόκληρη την επικράτεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου