Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Κατατέθηκαν στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης οι δηλώσεις κατάρτισης συνδυασμών της Ελληνικής Αυγής για Δήμο Θεσσαλονίκης και Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.



Την Παρασκευή 3 Μαΐου οι επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής σε Δήμο Θεσσαλονίκης και Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , συναγωνιστές Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Νικόλαος Χρυσομάλλης αντίστοιχα,  συνοδευόμενοι από νομικούς του Κινήματος ,μετέβησαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και κατέθεσαν ενώπιον του κ. Προέδρου Πρωτοδικών τις σχετικές δηλώσεις κατάρτισης συνδυασμών και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά των υποψηφίων, τα οποία και παρελήφθησαν αρμοδίως.    


Με την συμμετοχή τους  στα εθνικιστικά ψηφοδέλτια του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας , δεκάδες Ελληνίδες και Έλληνες αγνόησαν την εκστρατεία λάσπης και αποκλεισμού που έχει εξαπολύσει κατά της Χρυσής Αυγής το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο και ταυτόχρονα αποτέλεσαν  παράδειγμα αντίστασης και αγώνα για τους  υπόλοιπους συμπατριώτες μας οι οποίοι πλέον θα έχουν την δυνατότητα να εκφράσουν την στήριξή τους στους συνδυασμούς της Χρυσής Αυγής στις επικείμενες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.

Η αντίστροφη μέτρηση για να ξαναπάρουμε την Πατρίδα μας πίσω έχει αρχίσει και η νίκη της Ελληνικής Αυγής στον Δήμο Θεσσαλονίκης  και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι μεγάλη!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου