Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Μόνο η Χρυσή Αυγή θυμήθηκε και τίμησε τους υπερασπιστές της “Γραμμής Μεταξά” στα οχυρά Ρούπελ και Λίσσε




Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος κατά την ομιλία του στην εκδήλωση της Τ.Ο. Αθηνών ενάντια στην κόκκινη τρομοκρατία αναφέρθηκε στην επέτειο της μάχης των Οχυρών Ρούπελ, απέδωσε τιμές στους υπερασπιστές της "Γραμμής Μεταξά" και υπενθύμισε ότι σε αυτή τη μάχη και το Έπος του ’40 παρόντες ήταν οι Εθνικιστές της ΕΟΝ και αντιθέτως απόντες ήταν οι κομμουνιστές, ελέω του Συμφώνου Ρίμπερντροπ-Μολότωφ και της δουλικότητάς τους προς την ΕΣΣΔ του Στάλιν.











Όπως κάθε χρόνο, η Χρυσή Αυγή βρέθηκε στα οχυρά του Ρούπελ, προκειμένου να τιμήσει τους υπερασπιστές των οχυρών που πολέμησαν μέχρις εσχάτων τις κατοχικές δυνάμεις υπό την καθοδήγηση του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου.






Η θυσία τους θυμίζει ότι η Ελλάδα υπό την καθοδήγηση μίας εθνικής ηγεσίας μπορεί να οδηγήσει το Έθνος στην δόξα, ωστόσο μας υπενθυμίζει και πόσο λίγοι είναι οι σημερινοί κυβερνώντες, οι οποίοι απαντούν στις σύγχρονες προκλήσεις με δουλικότητα και υποχωρητικότητα.







Οι πρόγονοι μας απάντησαν διά των όπλων στις σιδηρόφρακτες μεραρχίες, ενώ οι σημερινοί κυβερνώντες μέσω της διπλωματίας ξεπουλούν την Ελλάδα και ειδικότερα τα ιερά χώματα της Μακεδονίας μας.





Στην φετινή εκδήλωση, το μοναδικό κόμμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου που κατέθεσε στεφάνι ήταν αυτό της Χρυσής Αυγής, καθότι οι βουλευτές του λοιπού «συνταγματικού τόξου», αν και παριστάμενοι στην εκδήλωση απέφυγαν να καταθέσουν και έφυγαν βιαστικά, προφανώς φοβούμενοι αντιδράσεις για την προδοσία της Μακεδονίας μας, την οποία από κοινού διέπραξαν.

Εκ μέρους της Χρυσής Αυγής στα οχυρά Ρούπελ βρέθηκαν ο πρών βουλευτής Σερρών και υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, καθώς και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Νικόλαος Χρυσομάλλης, οι οποίοι έγιναν δέκτες των συγχαρητηρίων των παριστάμενων στην εκδήλωση για την σταθερή και σθεναρή αντίσταση του Λαϊκού Συνδέσμου απέναντι στις εθνοπροδοτικές πολιτικές των κλεφτών και των απατεώνων του «συνταγματικού τόξου».






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου