Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Εθνικιστικός σεισμός στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Αριδαία Πέλλας: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!


Στην κατάμεστη από υποστηρικτές και φίλους της Χρυσής Αυγής αίθουσα του Ξενιτίδειου Πνευματικού Κέντρου Αριδαίας Πέλλας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου για τις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές εκλογές. Από νωρίς το απόγευμα η αίθουσα αποδείχτηκε μικρή για να υποδεχτεί το πλήθος των συναγωνιστών που ήρθαν να δώσουν το παρόν στο Εθνικιστικό κάλεσμα του κινήματός μας.


Πρώτος τον λόγο έλαβε το μέλος της κεντρικής επιτροπής και βουλευτής Πέλλας, συναγωνιστής Ιωάννης Σαχινίδης, ο οποίος αρχικά παρουσίασε τους ομιλητές της εκδήλωσης. Τόνισε πως η Πίστη μας στην Ιδέα του Λαϊκού Εθνικισμού αποδεικνύεται καθημερινά στην πράξη με διαρκή και ασταμάτητο αγώνα σε πλατείες και πεζοδρόμια, παρά τον ολοκληρωτικό πόλεμο ενός ολόκληρου συστήματος ενάντια στις Εθνικές Ιδέες.


Αναφέρθηκε στον ιδιαίτερο συμβολισμό της πραγματοποίησης της εκδήλωσης στην καρδιά της Ιερής γής της Μακεδονίας μας και στο γεγονος ότι η κατάπτυστη και προδοτική συμφωνία των Πρεσπών θα ακυρωθεί μόνον από τη Χρυσή Αυγή.


Ακολούθως ανέβηκε στο βήμα το μέλος του πολιτικού συμβουλίου και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, συναγωνιστής Νικόλαος Χρυσομάλλης, ο οποίος καταχειροκροτούμενος τόνισε ότι εκτός από την ελεύθερη Μακεδονία για την οποία χύθηκαν ποταμοί Ελληνικού αίματος υπάρχει και η σκλαβωμένη Μακεδονία που προσμένει τη λύτρωση από την μητέρα Ελλάδα.



Ο συναγωνιστής παρουσίασε τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου της Ελληνικής Αυγής για την κεντρική Μακεδονία για τον νομό Πέλλας και αναφέρθηκε στις κρυφές δημοσκοπήσεις, όπου όπως όλα δείχνουν ο συνδυασμός της Ελληνικής Αυγής θα περάσει στον δεύτερο γύρο των εκλογών. Τόνισε ότι ο αγώνας μας διεξάγεται τίμια και σκοπό έχει την αφύπνιση των Ελλήνων, για τους οποίους πρωτίστως αγωνιζόμαστε.


Στη συνέχεια ο συναγωνιστής παρουσίασε τις βασικές θέσεις του συνδυασμού της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία, με έμφαση στο Εθνικό ζήτημα των Σκοπίων και τις συνέπειες που έχει η ανθελληνική συμφωνία στα Ελληνικά προϊόντα, στην αντιμετώπιση του παραεμπορίου, στην πολιτική προστασία, στην προστασία τριτέκνων και πολυτέκνων, στην ορθή και αποτελεσματική διαχείριση απορριμμάτων κ.ο.κ. Ο συναγωνιστής τόνισε ότι είναι βέβαιο πως η Νίκη της Χρυσής Αυγής θα ξεκινήσει από την Μακεδονία μας, αρκεί να αγωνιστούμε όλοι μαζί για τον κοινό σκοπό.
Ο επόμενος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν το μέλος του πολιτικού συμβουλίου και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή, Στρατιωτικός Ιατρός και Ταξίαρχος εν αποστρατεία Π.Α., συναγωνιστής Αθανάσιος Κωνσταντίνου, ο οποίος αναφέρθηκε αρχικά στις διώξεις, στις ύβρεις και στις συκοφαντίες που εκτοξεύει το ανθελληνικό καθεστώς ενάντια στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, καθώς και στα δολοφονημένα από το παρακράτος αδέλφια μας. Τόνισε ότι οι καιροί που έρχονται θα είναι σκληροί, διότι τα χρονικά περιθώρια για την επιβίωση του Έθνους μας στενεύουν, για αυτό και είναι επιβεβλημένος ο ασταμάτητος πολιτικός αγώνας με το βασικό όπλο που διαθέτουμε, την αλήθεια.


 Σκιαγράφησε στη συνέχεια το ζοφερό μέλλον που περιμένει το Έθνος μας λόγω της συνδυασμένης επίθεσης που δέχεται από την εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών και τον διαχρονικό δημογραφικό μαρασμό των Ελλήνων, ζητήματα για τα οποία μόνο οι Εθνικιστές διαθέτουν εφαρμόσιμες λύσεις.Στη συνέχεια κατείγγειλλε την άθλια συμφωνία των Πρεσπών και αναφέρθηκε στους αγώνες που έδωσε ο Παύλος Μελάς στη γη των Μακεδόνων, τονίζοντας πως ο αγώνας του δίνει πνοή και όραμα στους σημερινούς Έλληνες να συνεχίζουν να αγωνίζονται για τα Εθνικά Ιδεώδη. Με την προτροπή, «κάντε αυτό που πρέπει και ας γίνει οτιδήποτε», κάλεσε τους συναγωνιστές να δώσουν όλοι μαζί τον πολυεπίπεδο αγώνα της Χρυσής Αυγής έως την Νίκη, διότι κανένα αύριο δεν είναι ίδιο με το σήμερα.




Καταχειροκροτούμενος ανέβηκε στο βήμα το μέλος του πολιτικού συμβουλίου, βουλευτής Β’ Πειραιώς, και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή, συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός. Ο συναγωνιστής σε έναν χειμαρρώδη λόγο αναφέρθηκε στις στημένες διώξεις ενάντια στο κίνημά μας που ξεκίνησαν στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2013, οι οποίες όχι μόνο δεν λύγισαν τους Εθνικιστές, αλλά αντιθέτως χαλύβδωσαν ακόμα περισσότερο την Πίστη τους στον Εθνικό σκοπό με μπροστάρη τον Αρχηγό μας, Νικόλαο Μιχαλολιάκο. Τόνισε πως το μοναδικό έγκλημα των Εθνικιστών ήταν να μιλάνε για Ελλάδα και Ορθοδοξία και πως αν υπήρχε πραγματικά ανεξάρτητη δικαιοσύνη οι σκευωροί θα ήταν αυτοί που θα έπρεπε να αντιμετωπίζουν τις συνέπειες του νόμου.




Τόνισε ιδιαίτερα πως είμαστε περήφανοι που αγωνιζόμαστε με συνέπεια και Πίστη για τις Ιδέες μας και ότι υποσχόμαστε να παραμείνουμε ζωντανοί και συνεχώς στις επάλξεις για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας.Η εκδήλωση έκλεισε με όλους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο. Ούτε βήμα πίσω - Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!




ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ :ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου