Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Σέρρες: Χαιρετισμός-παρέμβαση του περιφερειακού συμβούλου της Ελληνικής Αυγής Απόστολου Αρβανίτη σε συγκέντρωση αγροτών



Οι Έλληνες αγρότες για μία ακόμη φορά προσπαθούν με τις κινητοποιήσεις τους να εξαναγκάσουν την κυβέρνηση να ασχοληθεί με τα χρόνια αιτήματά τους, ώστε να συνεχίσει να υφίσταται πρωτογενής παραγωγή στην πατρίδα μας. Ως Χρυσή Αυγή στην κεντρική πολιτική σκηνή και ως Ελληνική Αυγή στην δευτεροβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση, θεωρούμε ζήτημα ύψιστης εθνικής σημασίας την άμεση ενίσχυση των Ελλήνων αγροτών και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους .

Σε εκδήλωση διαμαρτυρίας την οποία πραγματοποίησαν πρόσφατα οι αγρότες του νομού Σερρών έμπροσθεν του Διοικητηρίου της αντιπεριφέρειας Σερρών, το παρόν έδωσε ο περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Σερρών της "Ελληνικής Αυγής για την κεντρική Μακεδονία" Απόστολος Αρβανίτης.



Ο συναγωνιστής Αρβανίτης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους συγκεντρωμένους αγρότες δηλώνοντας την στήριξη και την συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα τους. Αναφέρθηκε στην τραγική οικονομική κατάσταση την οποία βιώνουν οι συμπολίτες μας, αγρότες και μη, σε αντιδιαστολή με τους "εθνοπατέρες" του κοινοβουλίου οι οποίοι αδιαφορούν για την επίλυση των προβλημάτων των σκληρά δοκιμαζόμενων Ελλήνων. 

Οι αναφορές αυτές του περιφερειακού συμβούλου της Ελληνικής Αυγής προκάλεσαν όπως ήταν αναμενόμενο την δυσφορία των γνωστών κομματικών παρατρεχάμενων οι οποίοι χρόνια καπηλεύονται τους αγώνες των αγροτών και οι οποίοι επιχείρησαν να τον διακόψουν, πλην όμως ο συναγωνιστής ολοκλήρωσε την παρέμβασή του καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους αγρότες.

Εντός και εκτός των περιφερειακών συμβουλίων , οι εκλεγμένοι περιφερειακοί  σύμβουλοι της Ελληνικής Αυγής θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στο πλευρό των συμπολιτών μας, τιμώντας στο έπακρον την εμπιστοσύνη που μας επέδειξαν χιλιάδες πολιτών στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές.  

Ακολουθεί σε βίντεο η παρέμβαση-χαιρετισμός του περιφερειακού συμβούλου της Ελληνικής Αυγής Απόστολου Αρβανίτη προς τους αγρότες του νομού Σερρών 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου