Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Θλιβερός υπερασπιστής της συμφωνίας των Πρεσπών κατάντησε ο άλλοτε «μακεδονομάχος» Απόστολος Τζιτζικώστας



Υπάρχει μία «μάσκα»  η  οποία , σε αντίθεση με την γνωστή σε όλους μας μάσκα λόγω  κορωνοϊού , έχει σταματήσει πλέον να είναι  «της μόδας» και  πετάχθηκε στον κάλαθο των αχρήστων,  αποκαλύπτοντας την υποκρισία όσων μέχρι τώρα την χρησιμοποιούσαν.
Πρόκειται για την «μάσκα του μακεδονομάχου».
Μέχρι τις τελευταίες εθνικές εκλογές την «φορούσαν» με μεγάλη ευχαρίστηση ο Κούλης Μητσοτάκης και πολλά από τα στελέχη  της ψευτοδεξιάς ΝΔ προκειμένου να εξαπατήσουν τους πατριώτες ψηφοφόρους και να υφαρπάξουν την ψήφο τους , όπως και εντέλει συνέβη. Και τότε , ω του θαύματος , η «προδοτική» συμφωνία των Πρεσπών μετετράπη σε μία νόμιμη και σεβαστή συμφωνία μεταξύ Ελλάδος και… «Βόρειας Μακεδονίας» , η οποία έπρεπε να τηρηθεί από πλευράς μας στο έπακρο.
Ο περιφερειάρχης ΠΚΜ κ.Τζιτζικώστας συνέχισε να φοράει την εν λόγω μάσκα του μακεδονομάχου κάποιους μήνες παραπάνω από τον κομματικό του προϊστάμενο , τον κ.Μητσοτάκη . Αντηχούν ακόμη στ’αυτιά μας οι δημόσιες διαβεβαιώσεις του εντός και εκτός περιφερειακού συμβουλίου ότι δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχθεί και να εφαρμόσει την «εθνικά επιζήμια» , όπως έλεγε τότε , συμφωνία των Πρεσπών.  «Για μένα ήταν και θα παραμείνουν Σκόπια» . «Στους δρόμους της περιφέρειάς μου οι πινακίδες θα γράφουν Σκόπια εφόσον επιλέγουν ένα όνομα που δεν τους ανήκει» (ΣΚΑΪ 19-02-2019)  δήλωνε κατηγορηματικά   γεμάτος  έπαρση  και , όπως      εκ των υστέρων αποδείχθηκε, εντελώς υποκριτικά .

Και η αποκάλυψη του μασκαρά (μασκαράς: ο φέρων στο πρόσωπό του προσωπείο ή μάσκα - για να μην υπάρχει παρεξήγηση) συνέβη στο περιφερειακό συμβούλιο της Π.Κ.Μ το οποίο διεξήχθη με τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη 28 Μαΐου


Άνευ ετέρου σχολιασμού ,παραθέτουμε τα θέματα 4 και 5 της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου και τα αφιερώνουμε σε όλους αυτούς τους εξαπατηθέντες πατριώτες συμπολίτες μας οι οποίοι δυστυχώς έδωσαν το δικαίωμα με την ψήφο τους στον κάθε Μητσοτάκη και στον κάθε Τζιτζικώστα να βάλουν ταφόπλακα στα εθνικά μας δίκαια συνυπογράφοντας στην ουσία την εκχώρηση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας, στους  σλάβους.
«ΘΕΜΑΤΑ  4 και 5: Έγκριση υποβολής πρότασης στο πλαίσιο της 2ης πρόσκλησης του προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας “Ελλάδα-Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας 2014-2020”…με επικεφαλής εταίρο την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.»
Παμψηφεί υπερψηφίστηκε από τους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης Τζιτζικώστα αυτή η περίφημη «ευρωπαϊκή εδαφική συνεργασία» της πατρίδας μας  με την … «Βόρεια Μακεδονία».
Όπως μάλιστα αναφέρεται στις σχετικές εισηγήσεις , η  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας  χαρακτηρίζεται ως… «επικεφαλής εταίρος»  στην   συνεργασία με τους εκ βορρά γείτονές μας , τους οποίους κατέστησαν συνονόματούς μας , οι ως άνω μασκαράδες «μακεδονομάχοι» που , δυστυχώς , ως λαός ψηφίσαμε.
Η μοναδική φωνή εθνικής αντιπολίτευσης εντός του περιφερειακού συμβουλίου για μία ακόμη φορά υπήρξε η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και οι περιφερειακοί της σύμβουλοι. Ο επικεφαλής της παράταξης , συναγωνιστής Νίκος Χρυσομάλλης, στηλίτευσε και κατήγγειλε με δριμύτητα την υποκρισία , και την διγλωσσία του κ.Τζιτζικώστα, ο οποίος πλέον εφαρμόζει χωρίς καμία αντίρρηση την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών που μέχρι πρότινος υποτίθεται ότι καταπολεμούσε, φτάνοντας στο σημείο να αποκαλεί εγγράφως και επίσημα «Βόρεια Μακεδονία» το κρατικό μόρφωμα των Σκοπίων.
Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ» σε αυτοδιοικητικό επίπεδο και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην κεντρική πολιτική σκηνή πρόκειται να δώσουν τον υπέρ πάντων αγώνα για την εθνική αφύπνιση του λαού μας , και για να λογοδοτήσουν κάποια στιγμή όσοι εξυπηρετούν μικροκομματικές σκοπιμότητες και κτίζουν πολιτικές καριέρες σε βάρος των εθνικών δικαίων.   
Αν ο κύριος Τζιτζικώστας   έχει ήσυχη την συνείδησή του κάνοντας «κωλοτούμπα» και αποκαλώντας  «Βόρεια Μακεδονία» το γειτονικό κρατίδιο των αλβανοσλάβων , είναι δικό του θέμα. Τον παραδίδουμε στη κρίση των Μακεδόνων οι οποίοι τον ψήφισαν και τον ανέδειξαν.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου