Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Συνάντηση του επικεφαλής της "Ελληνικής Αυγής για την κεντρική Μακεδονία" με τον Δήμαρχο του Δήμου Αριστοτέλη



Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, ο Νίκος Χρυσομάλλης, επικεφαλής της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» , συνοδευόμενος από τον Στέλιο Χασάπη, υπεύθυνο της  Τ.Ο Χαλκιδικής της Χρυσής Αυγής ,  μετέβη στην Ιερισσό Χαλκιδικής, έδρα του Δήμου Αριστοτέλη , προκειμένου να παρευρεθεί σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Στέλιο Βαλιάνο , στο Δημαρχείο της πόλης.

Κατά την συνάντηση αυτή ο συναγωνιστής Νίκος Χρυσομάλλης , με την ιδιότητά του ως περιφερειακού συμβούλου  και μέλους της Οικονομικής  Επιτροπής της Π.Κ.Μ. είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον κ.Δήμαρχο μία σειρά καίριων  θεμάτων τα οποία ταλανίζουν την τοπική κοινωνία και άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ,όπως η αναβάθμιση του οδικού δικτύου της ορεινής Χαλκιδικής αλλά και η αναγκαιότητα άμεσης κατασκευής αντιπλημμυρικών έργων στην ευρύτερη περιοχή της Ολυμπιάδας , προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον καταστροφές ανάλογες με αυτές που προκάλεσαν οι πλημμύρες στην συγκεκριμένη περιοχή το φθινόπωρο του περασμένου έτους.
Ο Νίκος Χρυσομάλλης  διαβεβαίωσε τον κ.Δήμαρχο ότι οι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Ελληνικής Αυγής για την κεντρική Μακεδονία» θα πράξουν το παν τόσο εντός του περιφερειακού συμβουλίου όσο και στο πλαίσιο των επιτροπών στις οποίες συμμετέχουν ως μέλη , ώστε να αναδειχθούν τα συγκεκριμένα θέματα , να αρθούν  τα όποια γραφειοκρατικά κωλύματα και να επιταχυνθεί η κατασκευή των συγκεκριμένων έργων για τα οποία είναι αρμόδια η Περιφερειακή Διοίκηση.
Ταυτόχρονα τέθηκαν στον κ. Δήμαρχο και μία σειρά σημαντικών θεμάτων και προβλημάτων  τα οποία δυσκολεύουν την καθημερινότητα των κατοίκων τόσο της Ιερισσού όσο και της  ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αριστοτέλη , η επίλυση των οποίων ,  αν και δεν άπτεται  των αρμοδιοτήτων   των αυτοδιοικητικών αρχών , απαιτεί την κινητοποίηση όλων των τοπικών φορέων , προκειμένου να επιληφθούν οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες.
Η έλλειψη στέγης για το Αστυνομικό Τμήμα Ιερισσού, το οποίο υφίσταται μόνο στα χαρτιά ,η παντελής έλλειψη ασθενοφόρων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αριστοτέλη και εν γένει στην ορεινή Χαλκιδική , που έχει ως αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες , η έλλειψη τραπεζικών υποκαταστημάτων , αλλά και η υποστελέχωση των δημοτικών υπηρεσιών   , αποτελούν ζητήματα τα οποία επιβάλλεται να  αντιμετωπιστούν κατά προτεραιότητα από την Πολιτεία προκειμένου να βελτιωθεί άμεσα η καθημερινότητα των δημοτών στον δήμο Αριστοτέλη.
Ο κ.Δήμαρχος από την πλευρά του   επεσήμανε ότι επιβάλλεται η συνεργασία μεταξύ των αυτοδιοικητικών φορέων πρώτου και δευτέρου βαθμού προκειμένου να επιταχυνθεί η κατασκευή και ολοκλήρωση των απαιτούμενων έργων υποδομής και ταυτόχρονα να υπάρξει πίεση προς τις  αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες ώστε να επιλυθούν τα τοπικά προβλήματα και να καλυφθούν οι προαναφερθείσες ελλείψεις προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Η ως άνω συνάντηση του Νίκου Χρυσομάλλη με τον  Δήμαρχο του Δήμου Αριστοτέλη κ. Στέλιο Βαλιάνο  , έλαβε χώρα στο πλαίσιο μιας σειράς προγραμματισμένων επαφών και συναντήσεων  του επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την κεντρική Μακεδονία»  με δημάρχους και εκπροσώπους τοπικών φορέων σε κάθε περιφερειακή ενότητα της Π.Κ.Μ. 
Η συνεχής δράση των αιρετών εκπροσώπων της Ελληνικής Αυγής σε όλες τις περιφέρειες και σε πολλούς δήμους ανά την επικράτεια,  διασφαλίζει ότι συνεχίζει να υφίσταται θεσμοθετημένη εθνικιστική παρουσία στα πολιτικά δρώμενα της πατρίδας μας,  η οποία ασκεί ουσιαστική και υπεύθυνη εθνική αντιπολίτευση και  εκπροσωπεί επάξια τους Έλληνες      πατριώτες , καλύπτοντας επαρκώς την πρόσκαιρη απουσία της Χρυσής Αυγής από το κοινοβούλιο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥΣ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου